inquiry to ELKOS Group

I nderuari zoteri Kelmendi dhe e nderuara ELKOS-Group, Para disa ditesh ndegjova nga babai im se si nje nga Udheheqesit e firmes tuaj apo dikush tjeter nga firma juaj bisedonte rreth Financimit te Studentave Kosovar qe shkojn per studime jasht Vendit ne Europe. Biseda ishte zhvilluar ne njera nga Radiot e Drenasit ish Gllogovcit. Une quhem Bonjamin Faik Nika nga Fshati Gllanaselle komuna e Drenasit(Gllogovcit). Jam i lindur me 06 Shtator 1988. Shkollen Fillore dhe te Mesme kam mbaruara ne Kosove dhe direkt ende pa i regjistruar ne Universiteitin e Prishtines jam pranuar me nje Universitet ketu ne Holland. Se pari kam pas afatin kohor prej njer viti qe ta msoj gjuhen Holandeze dhe kam arritur qe me suksesin maksimal ti kaloj te gjitha testet e gjuhes Holandeze. Perveq gjuhes Holandeze njof edhe shume mir Gjuhen Angleze dhe Gjermane. Ne kete vit pra nga fillimi i Semestrit te pare te ketij viti do te filloj Zyrtarisht studimet ne Universitet emri i te cilit eshte "Radboud Universiteit Nijmegen" - Holland ku do te studioj "Gjuhesi dhe Komunikim Masiv" . Pra gjat ketij viti te studimit tim te gjuhes holandeze ketu kam arritur qe ta financoj vetem time disi pasi ka qen vetem gjuhe dhe praktik. Mirepo tash e mbas kam nevoj per shume me shume mjete financiare sepse tash e mbas fillon studimi zyrtare. Mundesi per te punuar ketu ne Holland kam vetem 10 ore ne jave me Lejeqendrim Studentor qe kam e me ket shume te oreve dhe me pagesen e cilat u behet keture 10 oreve nuk mund tia dal mbar as per dy jave. Andaj Lutja ime ne kete rast do te ishte qe te kem mundesi te flas me ju apo me personat te cilet merren me ket drejtim pra te Studentave qe studiojn Jashte Vendit per keto gjera, se cilat jan mundesit e marrjes se nje Burse qe ndoshta ta kem mundesin ta marr nga ju apo nga Firma juaj nje Burse Studentore te cilen mbas perfundimit te studimeve te mia sigurisht qe do tua kthej apo do tua paguaj perseri te teren. Mbas studimeve te mija jam i gatshem apo jam ne gjendje qe per aq kohe sa deshironi ju te punoj pa pagese per firmen tuaj kuptohet nese ju do te me lejoni apo deshironi mua ne firmen tuaj. Andaj nese ka mundesi qe te bejm kontakt do te isha shume i priviligjuar. Ju Pershendes dhe Me respekt, Emri, Emri i Babes, Mbiemri: Bonjamin Faik Nika Data e Lindjes: 06.09.1988 Vendi i Lindjes: Gllanaselle - Drenas (ish Gllogovc) e-mail: *** Nr: +*** Adresa ne Holland: Vossendijk 59-10, 6534 TC, Nijmegen, Holland.
airsoft gun item
This is Hamasho Co.,Ltd form Japan. We are handling airsoft gun and we are looking for new gun style. We found your company in web-site. Can you introduce us airsoft gun? We can order you this item by 40 feet container. We are looking forward your reply.... 2013-07-02 23:18:41
airsoft gun item
This is Hamasho Co.,Ltd form Japan. We are handling airsoft gun and we are looking for new gun style. We found your company in web-site. Can you introduce us airsoft gun? We can order you this item by 40 feet container. We are looking forward your reply.... 2013-07-02 23:16:43
airsoft gun item
This is Hamasho Co.,Ltd form Japan. We are handling airsoft gun and we are looking for new gun style. We found your company in web-site. Can you introduce us airsoft gun? We can order you this item by 40 feet container. We are looking forward your reply.... 2013-07-02 23:15:38
airsoft gun item
This is Hamasho Co.,Ltd form Japan. We are handling airsoft gun and we are looking for new gun style. We found your company in web-site. Can you introduce us airsoft gun? We can order you this item by 40 feet container. We are looking forward your reply.... 2013-07-02 23:10:40
airsoft gun item
This is Hamasho Co.,Ltd form Japan. We are handling airsoft gun and we are looking for new gun style. We found your company in web-site. Can you introduce us airsoft gun? We can order you this item by 40 feet container. We are looking forward your reply.... 2013-07-02 23:09:53
airsoft gun item
This is Hamasho Co.,Ltd form Japan. We are handling airsoft gun and we are looking for new gun style. We found your company in web-site. Can you introduce us airsoft gun? We can order you this item by 40 feet container. We are looking forward your reply.... 2013-07-02 23:03:30
airsoft gun item
This is Hamasho Co.,Ltd form Japan. We are handling airsoft gun and we are looking for new gun style. We found your company in web-site. Can you introduce us airsoft gun? We can order you this item by 40 feet container. We are looking forward your reply.... 2013-07-02 23:01:32
airsoft gun item
This is Hamasho Co.,Ltd form Japan. We are handling airsoft gun and we are looking for new gun style. We found your company in web-site. Can you introduce us airsoft gun? We can order you this item by 40 feet container. We are looking forward your reply.... 2013-07-02 22:59:39
airsoft gun item
This is Hamasho Co.,Ltd form Japan. We are handling airsoft gun and we are looking for new gun style. We found your company in web-site. Can you introduce us airsoft gun? We can order you this item by 40 feet container. We are looking forward your reply.... 2013-07-02 22:58:21
airsoft gun item
This is Hamasho Co.,Ltd form Japan. We are handling airsoft gun and we are looking for new gun style. We found your company in web-site. Can you introduce us airsoft gun? We can order you this item by 40 feet container. We are looking forward your reply.... 2013-07-02 22:56:01
airsoft gun item
This is Hamasho Co.,Ltd form Japan. We are handling airsoft gun and we are looking for new gun style. We found your company in web-site. Can you introduce us airsoft gun? We can order you this item by 40 feet container. We are looking forward your reply.... 2013-07-02 22:54:22
airsoft gun item
This is Hamasho Co.,Ltd form Japan. We handle airsoft gun item. We found your company in web-site. Can you introduce these items? We can order you the quantity of 40 feet container in one order. We are looking forward to your reply.... 2013-07-02 22:44:35

Home  Product Directory  Company Database  Sourcing Leads  Sign In  Join Free  RSS  
© 2020 Business Directory, All Rights Reserved.